Persoonlijke aandacht en vertrouwen
De hoogste kwaliteit
Professionele werkplaats
Ruim 60 jaar ervaring

BATAVUS CASHBACK ACTIE

Krijg € 200,- cashback op geselecteerde Batavus Finez e-bikes. Kom naar onze winkel om een juiste keuze te maken binnen de geselecteerde actie modellen!

Kom naar de winkel
BATAVUS CASHBACK ACTIE

Tijdelijke actie: Batavus Finez CASHBACK op geselecteerde modellen

Subtitel

Op zoek naar een hoogwaardige e-bike van uitstekende kwaliteit? Dan hebben we goed nieuws! Tot en met 31 december 2023 kun je profiteren van een cashback-voordeel van € 200,- bij aankoop en registratie van een deelnemend cashback model e-bike.

Hoe werkt de Cashback Actie?
- Kom langs in onze winkel om je wegwijs te laten maken binnen de deelnemende modellen.  
- Koop tot en met 31 december 2023 een van de selecteerde Batavus Finez actie modellen
- Na aankoop krijg je een unieke website link voor het verzilveren van jouw cashback

Batavus Finez Cashback actie 2023
Batavus Finez e-bike

Ontdek de Batavus Finez e-bikes

Subtitel

​​​​​​​De Batavus Finez biedt een ongeëvenaarde sensatie van vrijheid en gemak. Dankzij deze zeer stabiele fietsen kun je volledige controle behouden over de afstand die je aflegt. Bij de ontwikkeling van de Batavus Finez is elk detail zorgvuldig doordacht. Zo zijn deze fietsen uitgerust met een geveerde voorvork, een zadelpen met vering en robuuste banden, waardoor elk soort terrein moeiteloos aanvoelt.

Innovatieve verlichting

Subtitel

​​​​​​​De Finez e-bikes zijn voorzien van het innovatieve Batavus V-Light systeem, wat ervoor zorgt dat je nog beter opvalt voor achteropkomend verkeer. V-Light projecteert een helder rood V-vormig licht direct achter je op de grond, waardoor je een persoonlijke veiligheidszone creëert en met verhoogde zichtbaarheid door het verkeer beweegt.
​​​​​​​
Extra veiligheid dankzij remlichten
De Finez e-bikes zijn voorzien van het Batavus Remlicht, een systeem dat aan achteropkomend verkeer laat zien wanneer je aan het remmen bent. Zodra je je rem gebruikt en snelheid vermindert, zal het rode remlicht oplichten. Hierdoor kun je altijd met vertrouwen remmen, zelfs in situaties met onverwacht stilstaand verkeer.

Batavus Finez e-bike verlichting

BATAVUS Finez eerst uitproberen?

Bent u nieuwsgierig of de Batavus Finez bij u past? Kom snel langs bij Profile Nan en maak een testrit op een van onze demomodellen. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies!

KOM LANGS
BATAVUS Finez eerst uitproberen?