Persoonlijke aandacht en vertrouwen
De hoogste kwaliteit
Professionele werkplaats
Ruim 60 jaar ervaring

KOGA CASHBACK ACTIE

Krijg € 200,- cashback op geselecteerde KOGA fietsen. Kom naar onze winkel om een juiste keuze te maken binnen de geselecteerde actie modellen!

Kom naar de winkel
KOGA CASHBACK ACTIE

Tijdelijke actie: KOGA CASHBACK op geselecteerde modellen

Subtitel

Ben je op zoek naar een goede en comfortabele e-bike of een snelle gravelbike? Dan hebben we goed nieuws! Tot en met 31 december 2023 kun je profiteren van een cashback-voordeel van €200,- op een KOGA E-Nova EVO PT of E-Nova EVO PT Unlimited.

Hoe werkt de Cashback Actie?
- Kom langs in onze winkel om je wegwijs te laten maken binnen de deelnemende modellen.  
- Koop tot en met 31 december 2023 een van de selecteerde KOGA actie modellen
- Na aankoop krijg je een unieke website link voor het verzilveren van jouw cashback

KOGA Cashback actie 2023
KOGA E-Nova EVO PT als PT Unlimited

Riemaandrijving

Subtitel

Zowel de E-Nova EVO PT als PT Unlimited hebben het grote voordeel van de riemaandrijving. De Gates Garbondrive CDX riemaandrijving gaat langer mee dan een ketting en is bovendien minder onderhoud behoeftig. Hij staat garant voor vele zorgeloze kilometers. De CDX riem van Gates is bovendien gemaakt voor het zwaardere werk en bij uitstek geschikt voor e-bikes.

Traploos schakelen met enviolo

Subtitel

De E-Nova EVO PT Unlimited schakelt traploos via de Enviolo City naaf. Je schakelt zelf met een draaishifter. Dat zorgt voor vloeiend en zonder tussenstappen schakelen. Ook wanneer je stilstaat. Ideaal wanneer je even moet stoppen en snel weer verder wil. Ook onder zware belasting blijft Enviolo vlot schakelen en daarom is het een ideaal systeem voor elektrische fietsen.

KOGA E-Nova EVO PT als PT Unlimited

Wilt u eerst een KOGA uitproberen?

Bent u nieuwsgierig of de KOGA E-Nova EVO PT bij u past? Kom snel langs bij Profile Nan en maak een testrit op een van onze demomodellen. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies!

KOM LANGS
Wilt u eerst een KOGA uitproberen?