Persoonlijke aandacht en vertrouwen
De hoogste kwaliteit
Professionele werkplaats
Ruim 60 jaar ervaring

SPARTA CASHBACK ACTIE

Krijg € 400,- cashback op geselecteerde Sparta D-Rule Energy. Kom naar onze winkel om een juiste keuze te maken binnen de geselecteerde actie modellen!

Kom naar de winkel
SPARTA CASHBACK ACTIE

Tijdelijke actie: Sparta D-Rule Energy CASHBACK op geselecteerde modellen

Subtitel

Op zoek naar een hoogwaardige Sparta e-bike van uitstekende kwaliteit? Dan hebben we goed nieuws! Tot en met 31 december 2023 kun je profiteren van een cashback-voordeel van € 400,- bij aankoop en registratie van een deelnemend cashback model e-bike.

Hoe werkt de Cashback Actie?
- Kom langs in onze winkel om je wegwijs te laten maken binnen de deelnemende modellen.  
- Koop tot en met 31 december 2023 een van de selecteerde Sparta D-Rule Energy actie modellen
- Na aankoop krijg je een unieke website link voor het verzilveren van jouw cashback

Batavus Finez Cashback actie 2023
Sparta D-Rule Energy cashback actie

Ontdek de Sparta D-Rule

Subtitel

Een strak design en slimme technologie: de d-RULE is de perfecte urban e-bike voor wie het liefst op volle snelheid door het leven gaat. Met de brede banden en comfortabele vering kun jij alle uitdagingen van de stad moeiteloos trotseren. Een afspraak met je vrienden op het terras of naar de sportschool? Wind mee of tegen, binnen no-time arriveer je op de plaats van bestemming. De d-Rule is er voor dames én heren. Bekijk alle d-Rule e-bikes hieronder of plan direct een gratis proefrit in.

De ‘’Best geteste fiets voor woon-werkverkeer 2023!

Subtitel

Met deze krachtige e-bike, voorzien van smart-functies en innovatieve verlichting, mag jij gezien worden: zowel de kabels als de accu zijn netjes weggewerkt in het frame, wat deze e-bike een extra modern en strak uiterlijk geeft.

Sparta D-Rule Energy cashback actie

Sparta D-Rule Energy eerst uitproberen?

Bent u nieuwsgierig of de Sparta D-Rule Energy bij u past? Kom snel langs bij Profile Nan en maak een testrit op een van onze demomodellen. Onze gespecialiseerde medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies!

KOM LANGS
Sparta D-Rule Energy eerst uitproberen?